Stöd AKK i Ukraina

AKK-grupper i Ukraina samlar tillsammans med ISAAC-Norge, ISAAC International och region 2 (Belgien, Danmark, Nederländerna, Norge, Polen och Sverige) in medel för att översätta och trycka en bok om Alternativ och Kompletterande Kommunikation till Ukrainska. Bidra gärna genom att swisha 1235246954 och märk betalningen med Ukraina.

Läs mer på ISAAC Norge » Fundraising AAC book for Ukraine eller på https://www.dyvogra.com/uk/aac-textbook-campaign/

Crowdfunding for printing a textbook on alternative and augmentative communication in Ukraine, 2023

Boken “Augmentative and alternative communication for children, adolescents and adults with developmental disorders” är en nyutgåva (2023) skriven av Stephen von Tetzchner, Harald Martinsen och Kristine Stadskleiv. Den kommer att delas ut gratis till ideella organisationer och säljas av DyvoGra Social Enterprise. 

Deanna hemsida använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbsida, accepterar du vår användning av cookies.