Styrelsen

Avatar för Liisa Keshmiri

Liisa Keshmiri, ordförande

Trivs bäst i naturen med sina två hundar. Arbetar som pedagogisk ledare på en daglig verksamhet i Stockholm och brinner för allas rätt att kommunicera. Gick med i Isaac för att även på fritiden kunna sprida information om AKK. Vill verka för ett samhälle som är tillgängligt för alla människor.

Avatar för Anna Fransson

Anna Fransson, ledamot

Styrelsens sociala medier-fantast. Bastugalning inflyttad i Jämtland som gick med i Isaac för att på fritiden sprida kunskap om AKK och allas rätt att kommunicera. Anna är logoped med specialpedagogiska arbetsuppgifter i Östersunds kommun där hon jobbar med elever under NPF-paraplyet.

Carina Rådenmark, ledamot

Jobbar på Eldorado Resurscenter i Göteborg och brinner för att sprida kunskap om AKK och att det ska användas hela tiden, hela livet.
På fritiden lockar havet och skogen eller ett pågående stickprojekt.

Hanna Janebrink, ledamot

Småbarnsmamma och allt-eller-inget-person med ett helhjärtat intresse för AKK. Som skollogoped jobbar hon för att öka möjligheter till kommunikation för barn och ungdomar. Sprider kunskap om AKK även på fritiden.

Helena Wandin avatar

Helena Wandin, ledamot

Klätterglad logoped och forskare från Jämtland som jobbar för att alla som vill och behöver ska få tillgång till AKK. Och att de ska få den tid och det stöd de behöver för att utvecklas som AKK-användare – hela livet. 

Avatar för Per Andersson

Per Andersson, ledamot

Per Andersson – som själv har kommunikationssvårigheter – är en veteran i Isaac Sveriges styrelse. Han föreläser ibland och vill gärna hjälpa andra. Pelle, som han också kallas, är ett energiknippe med mycket humor som oftast är vår representant på olika konferenser.

avatar för Reiko Ban Sallinen

Reiko Ban Sallinen, kassör

Handarbetsglad kassör. Kom till Sverige 2001 från Japan och har erfarenheter som speciallärare på särskolan både i Sverige och i Japan. Mötte AKK i Sverige och blev väldigt intresserad. Engagerar mig att sprida AKK och dessa möjligheter. Jobbar som lärare på grundsärskolan i Stockholm.

Avatar för Karin Guttman

Karin Guttman, hedersmedlem

Med i styrelsen sedan begynnelsen. Karin är en pensionerad speciallärare med stort engagemang i Bliss symbolspråk. Hon har faktiskt varit med sedan introduktionen av Bliss i Sverige 1976 och har spridit kunskap om symbolerna och de olika sätten att använda dem för AKK i sin hemstad Göteborg, i Rumänien och Lettland.

Vi tackar Tobii Dynavox’s illustratörer för de fina PCS-avatarerna.

Deanna hemsida använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbsida, accepterar du vår användning av cookies.