Picomed

Här presenterar sig vår första gästbloggare, Picomed.

Vi på Picomed arbetar med hjälpmedel inom områdena: larm, omgivningskontroll, kognition och kommunikation. Våra produkter är upphandlade i stora delar av landet och kan då erhållas som ett hjälpmedel.

Det största området är kommunikation där vi har ett stort utbud av datorer med den integrerade mjukvara Grid 3 för text och symbolkommunikation. Det medföljer flera färdiga anpassningar att utgå ifrån vid den individuella anpassningen.

Grid 3

Picomed lägger kontinuerligt ut korta webbkurser och genomgångar av kommunikationsprogrammet Grid 3 och Grid for iPad på vår hemsida.

Första sidan i Voco Chat

Vi vill även slå ett slag för våra nya symbolanpassningar Super Core och Voco Chat. Den 22 mars kl. 10.10-12.00 2022 kommer det att hållas en Voco Chat introduktion av Daisy och Anita från Smartbox som det går att anmäla sig till via vår hemsida.

Den kommer även att spelas in och läggas ut på hemsidan för de som inte har möjlighet att delta.

Deanna hemsida använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbsida, accepterar du vår användning av cookies.