Pelle

Första inlägget i ISAAC Sveriges blogg vill vi tillägna Pelle, som har varit ledamot i ISAAC Sverige under många år och är en av de eldsjälar som verkligen vet hur viktigt det är att kunna kommunicera på sitt sätt. Pelle är nämligen själv AKK-användare. När det inte är pandemitider turnerar han runt lite här och var och föreläser. Han glömmer aldrig att tala varmt om ISAAC Sverige. En gång föreläste Pelle i projektet Bildsamt – samtal om våld med stöd av bilder. Hans föreläsning berörde allas hjärtan, och många stora personligheter samlades runt honom och ville inte sluta prata med honom den dagen. Pelle är lite av vår AKK-stjärna.

9 kommentarer

 1. I’ve been surfing online more than 4 hours today, yet I never found any
  interesting article like yours. It is pretty worth enough for me.

  In my opinion, if all website owners and bloggers made good content as you did, the web will be much more useful than ever before.

 2. you’re actually a good webmaster. The site loading pace is incredible.

  It sort of feels that you’re doing any unique trick.

  Also, The contents are masterwork. you have done a magnificent job on this matter!

 3. Greetings from Ohio! I’m bored at work so
  I decided to check out your website on my iphone during lunch break.
  I love the knowledge you present here and can’t wait
  to take a look when I get home. I’m surprised at how quick your blog
  loaded on my mobile .. I’m not even using WIFI,
  just 3G .. Anyways, awesome blog!

 4. I recently embarked on a expedition to grow autoflower weed seeds recompense the win initially shilly-shally, and it was an incredibly fruitful experience. As a beginner, I was initially apprehensive, but the course of action https://trilogeneseeds.com/collections/cheap-cannabis-seeds turned out to be surprisingly straightforward. First off, the germination aspect was mellow sailing. The seeds sprouted despatch, and their vigor was impressive. I followed the recommended guidelines anent lighting, nutrients, and watering, and the plants responded positively. A particular of the biggest advantages of autoflowering strains is their ability to automatically change-over from vegetative enlargement to flowering, regardless of mild cycle.

 5. I recently embarked on a pilgrimage to grow autoflower weed seeds representing the beginning duration, and it was an incredibly rewarding experience. As a beginner, I was initially apprehensive, but the alter turned out like a light to be surprisingly straightforward. First misguided, the germination aspect was velvety sailing. The seeds sprouted despatch, and their vigor was impressive. I followed the recommended guidelines apropos lighting, nutrients, and watering, and the plants responded positively. A particular of the biggest advantages of autoflowering strains is their cleverness to automatically transition from vegetative proliferation to flowering, regardless of beat cycle.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Deanna hemsida använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbsida, accepterar du vår användning av cookies.